Boeiende en enthousiaste spreker of trainer

Een succesvolle lezing of training valt of staat met een goede en enthousiaste spreker. Een spreker die enthousiast is en boeiend verteld kan een boodschap veel meer waarde geven. Hierdoor blijft de boodschap beter beklijft bij het publiek. Ben jij van plan om voor jouw bedrijf een spreker in te huren? Kies dan voor een bevlogen en enthousiaste spreker van Of Korse! Wij bieden jou een team van enthousiaste sprekers, die interactieve no nonsense workshops geven. Met de juiste dosering humor en interactie geeft een spreker handvatten voor het realiseren van groei en persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen jou en je team en doen dat met de volgende thema’s:

  • doelen bereiken en dromen verwezenlijken
  • initiatief, verantwoordelijkheid en invloed
  • samenwerken, inspireren en waardering oogsten
  • boeien en binden
  • ontwikkel je gunfactor, je netwerk en je persoonlijkheid

Wil je je team of organisatie prikkelen, motiveren en/of hen helpen het beste uit zichzelf te halen? En wil je dit op een positieve, vlotte en enthousiaste manier? Bij Of Korse kan dat! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu ons aanbod of neem contact op voor meer informatie.

Enthousiasme met een doel

Of Korse richt zich op de groei en persoonlijke ontwikkeling van werkend Nederland. Welke training je ook kiest, de groei en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers staat altijd voorop. Wat is er nu leuker dan jezelf ontwikkelen? De trainingen zijn intensief, maken je bewust van je mogelijkheden en helpen je deze optimaal te benutten. Bovendien worden ze met veel enthousiasme verzorgt, heerst er altijd een prettige sfeer en valt er genoeg te lachen.

In ieder mens schuilt een ongelofelijke hoeveelheid talent en potentie. We hebben zoveel in onze mars en we kunnen heel veel bereiken. Het zou toch zonde zijn als we er niet alles aan doen om die mogelijkheden te benutten? Ons enthousiaste team van sprekers helpt je om het beste uit jezelf te halen!

Over de trainingen

Het aanbod in trainingen is erg uitgebreid, zowel voor particulieren als bedrijven. Voor iedereen die zich maar wil profileren. Door op de eigenschappen te klikken die je graag wilt ontwikkelen, komen automatisch de trainingen naar voren waarin die eigenschappen aan bod komen. Zo ontdek jij wat bij jou past.

Hoe zien onze trainingsdagen er uit? In ieder geval zitten ze vol energie, humor en enthousiasme. Doordat de energie van het podium spat en onze enthousiaste spreker graag zijn of haar kennis willen overdragen zijn de trainingen gewoon een ware belevenis.

Meerdere enthousiaste sprekers

Of Korse heeft verschillende trainers aan zich verbonden. Iedere spreker heeft zijn of haar eigen specialisme en eigen enthousiaste verhaal. Iedere opdrachtgever heeft ook zijn of haar eigen speciale wensen. Door de diversiteit in ons team is het mogelijk om voor iedere behoefte een geschikte training en bijpassende spreker te vinden.

Niet lullen maar poetsen

Niet lullen maar poetsen is ons motto. Dat komt in elke presentatie en workshop terug. Direct, maar met inlevingsvermogen, humor, interactie en creativiteit worden de presentaties, workshops en trainingen tot een succes gemaakt! Dat blijkt wel uit de vele positieve reacties van de bezoekers na afloop van een seminar of training. Zij gaan altijd met veel energie en nieuwe inzichten naar huis.
Een enthousiaste spreker inspireert en weet alle medewerkers, ongeacht welke functie of niveau hij/zij heeft, te enthousiasmeren. Wil jij ook actie ondernemen? Kies dan voor Of Korse en haal het beste uit jezelf en de organisatie.

Meer informatie over het bereiken van je persoonlijke ontwikkeling

Wij je bijvoorbeeld beter kunnen adviseren, presenteren of verkopen? Of juist doelgerichter werken, meer daadkracht en lef tonen? Allemaal gebieden waarop je zou kunnen groeien. Per groeigebied leggen wij uit wat het doel is, welk resultaat je kunt behalen en voor welke doelgroep de training bedoeld is.
Ben je geïnteresseerd in wat onze enthousiaste sprekers of trainers voor jou kunnen betekenen? Laat het ons dan vandaag nog weten via een mail naar: info@ofkorse.nl of bel +31 (0)229 – 31 11 21. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden door één van de trainingen te selecteren uit ons aanbod en je daar te registreren.

Is het niet mogelijk om je direct in te schrijven voor een training, vraag in dat geval een offerte op maat aan. Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt spoedig van ons een reactie met bijpassende offerte voor jou en/of voor je team.

Ervaar ook een training van Of Korse met een trainer die jou weet te boeien en breng je persoonlijke groei in een versnelling. Op een inspirerende en enthousiaste wijze helpen onze trainers om het beste uit jezelf te halen.