Downloads

Ontvang de PDF direct in uw mailbox!

Wilt u een van onze stappenplannen ontvangen, dan kunt hieronder de PDF aanvragen. Laat uw e-mailadres achter en ontvang de gewenste PDF direct in uw mailbox! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ofkorse.nl, of +31 (0)229 – 31 11 21. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stappenplan naar meer plezier

Het stappenplan naar meer plezier. Tja ik heb er weinig aan toe te voegen, downloaden en veel plezier er mee! :)

Download

MEER OVER JEZELF WETEN? DOE DE SNELLE 360-FEEDBACK TEST

Als je meer inzicht wilt in jezelf en het beeld dat anderen van je hebben dan is een 360-graden feedback test altijd een goed instrument. In deze korte test hebben we zes eenvoudige vragen voor je opgesteld. De antwoorden op deze vragen geven je  inzicht in jouw kwaliteiten, sterktes en mogelijke verbeterpunten. Het resultaat werkt verhelderend, geeft ruimte voor een gesprek en geeft je vooral inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en sterktes. Geschatte tijd voor het invullen 5 a 10 minuten per persoon. Geschatte tijd dat je er profijt van hebt: de rest van je leven. :) #altijd_waardevol!

Download

SAMENVATTING: LEIDERSCHAPSTRAINING

Onlangs mochten we weer een internationale leiderschapstraining verzorgen. Super leuk om te doen en gaaf om met verschillende culturen te kunnen werken. Tevens een mooi moment om te 'checken' of de essentie van leiderschap cultuur gebonden is? Nope! De essentie van leiderschap is universeel! Of je nu een leidinggevende functie hebt in Griekenland, Polen of in Nederland de essentie is niet aan cultuur, functie of organisatie gebonden. Onderstaand kun je de samenvatting van deze training downloaden (i.v.m. de internationale training is deze in het Engels)

Download

E-Book: Richting geven aan jezelf

Keuzes maken, effectief zijn, prioriteiten stellen, meer bereiken dan je voor mogelijk houdt. Het begint allemaal bij het vertalen van je innerlijke drijfveren naar een beeld van de toekomst. Waar wordt je gelukkig van? Wat vind je leuk om te doen? Wat geeft je energie? Hoe wil je dat je leven er uit ziet? Wat wil je bereiken? Wat wil je doen? Weten wat ons drijft en hoe zich dat vertaald in de resultaten die we willen bereiken geeft ons richting. Het stelt ons in staat bewust te leven en geeft ons de mogelijkheid om een ‘route’ uit te stippelen die het beste uit onszelf haalt. Een leven vol van passie, plezier en resultaat!

Download

Stappenplan #2: Plezier

Er wordt hard gewerkt om een stappenplan naar meer plezier te ontwikkelen. Of Korse gelooft dat plezier een belangrijke factor is in het succes dat we bereiken. Zijn er universele stappen te maken die helpen meer plezier te beleven? Wij geloven van wel en zijn druk bezig om hier een stappenplan voor te maken. Wordt vervolgd...