Downloads

Ontvang de PDF direct in uw mailbox!

Wilt u een van onze stappenplannen ontvangen, dan kunt hieronder de PDF aanvragen. Laat uw e-mailadres achter en ontvang de gewenste PDF direct in uw mailbox! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ofkorse.nl, of +31 (0)229 – 31 11 21. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

SAMENVATTING: LEIDERSCHAPSTRAINING

Onlangs mochten we weer een internationale leiderschapstraining verzorgen. Super leuk om te doen en gaaf om met verschillende culturen te kunnen werken. Tevens een mooi moment om te 'checken' of de essentie van leiderschap cultuur gebonden is? Nope! De essentie van leiderschap is universeel! Of je nu een leidinggevende functie hebt in Griekenland, Polen of in Nederland de essentie is niet aan cultuur, functie of organisatie gebonden. Onderstaand kun je de samenvatting van deze training downloaden (i.v.m. de internationale training is deze in het Engels)

Download

E-Book: Richting geven aan jezelf

Keuzes maken, effectief zijn, prioriteiten stellen, meer bereiken dan je voor mogelijk houdt. Het begint allemaal bij het vertalen van je innerlijke drijfveren naar een beeld van de toekomst. Waar wordt je gelukkig van? Wat vind je leuk om te doen? Wat geeft je energie? Hoe wil je dat je leven er uit ziet? Wat wil je bereiken? Wat wil je doen? Weten wat ons drijft en hoe zich dat vertaald in de resultaten die we willen bereiken geeft ons richting. Het stelt ons in staat bewust te leven en geeft ons de mogelijkheid om een ‘route’ uit te stippelen die het beste uit onszelf haalt. Een leven vol van passie, plezier en resultaat!

Download

Stappenplan #2: Plezier

Er wordt hard gewerkt om een stappenplan naar meer plezier te ontwikkelen. Of Korse geloofd dat plezier een belangrijke factor is in het succes dat we bereiken. Zijn er universele stappen te maken die helpen meer plezier te beleven? Wij geloven van wel en zijn druk bezig om hier een stappenplan voor te maken. Wordt vervolgd...

Stappenplan #1 Niet lullen maar poetsen

Bestaat er een stappenplan om het beste uit jezelf te halen. Er worden hele boeken geschreven over dit onderwerp maar is het ook te vatten in een eenvoudig stappenplan. Wij geloven dat er een stappenplan te maken moet zijn dat het fundament legt en dat in grove lijnen duidelijk maakt welke stappen er ondernomen moeten worden om succesvol(ler) te worden. Ook aan dit plan wordt druk gewerkt. Geen succes zonder arbeid :) Het stappenplan is bijna gereed dus houd de site in de gaten...