SAMENWERKINGS- VAARDIGHEDEN

SAMENWERKINGS- VAARDIGHEDEN op de agenda

Doelen bereiken, resultaten behalen en successen scoren, het zijn de heerlijke momenten van loon na werken. Momentopnames van successen die je hebt bereikt door hard werken, discipline, doorzettingsvermogen én samenwerking met anderen. Want wat je ook wilt bereiken, je hebt er altijd de hulp van anderen voor nodig. Samen met anderen bereik je doelen, resultaten en successen. Samen met anderen kun synergie opbouwen en meer bereiken dan ieder apart.

RESULTAAT

In deze training ontwikkelen we eigenschappen en vaardigheden waarmee je sneller en makkelijker tot een goede samenwerking komt. Je ontwikkelt je gunfactor, je vergroot je enthousiasme en je leert de meerwaarde kennen van georganiseerde inspanning. Dat stelt in staat synergie op te bouwen tussen jou en anderen en daar gezamenlijk de vruchten van te plukken.

DOELGROEP

De training richt zich op mensen die begrijpen dat ze, door zichzelf ondergeschikt te maken aan het teambelang, vele malen meer bereiken en zich daar verder in willen bekwamen. Mensen die anderen willen inspireren, anderen willen helpen bij hun ontwikkeling en persoonlijke groei en zo hun eigen persoonlijke groei doormaken. Mensen die zich willen ontwikkelen op hun natuurlijk leiderschap.