Welke inspirerende spreker kies jij?

Een inspirerende spreker, ofwel trainer weet medewerkers, ongeacht welke functie of niveau, te boeien. Ben je op zoek naar een inspirerende spreker? Of Korse biedt seminars, workshops en trainingen die prikkelen, uitdagen en inspireren om het beste uit jezelf en de organisatie te halen.

Of je nu kiest voor een seminar, een workshop of training, aan het eind van de dag ga jij met veel inspiratie en nieuwe inzichten naar huis. Zo zegt een aanwezige: “Iedere deelnemer raakt geïnspireerd om bij zichzelf na te gaan, wat zijn of haar eigen invloed is of wat jou invloed kan zijn op je omgeving”. Het draait bij Of Korse allemaal om persoonlijk leiderschap. Het benutten van je talenten en potentie, en dit kunnen inzetten om de door jouw gewenste resultaten te bereiken.

De gebieden waarop wij trainen

Of Korse heeft een ruim aanbod en iedere trainer of facilitator heeft zo zijn of haar eigen specialismen. Op welk vlak wil jij het beste uit jezelf halen?

  • persoonlijk leiderschap
  • effectief communiceren
  • assertiviteit
  • timemanagement
  • interviewtechnieken
  • klantgericht werken

Met de juiste dosering plezier en interactie geeft een spreker je op een inspirerende manier handvatten voor het realiseren van jouw persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in of neem contact op voor meer informatie via +31 (0)229 – 31 11 21. Ook kun je mailen naar info@ofkorse.nl.

Incompany training

Een incompany training houdt in dat één van onze inspirerende sprekers bij jou op locatie komt trainen. Wij kunnen een training op maat aanbieden doordat de wensen van de klant verwerkt worden in het programma. Als er meerdere medewerkers op het bedrijf zich op hetzelfde gebied willen ontwikkelen, ben je al snel voordeliger uit door te kiezen voor een incompany training. Bovendien is de te behandelen inhoud af te stemmen op de wensen van de organisatie en/of op de deelnemers. Bij elk programma staat overzichtelijk de ‘incompany prijs’ weergegeven. Heb je meer vragen of wil je een offerte aanvragen, laat het ons weten door te bellen of stuur een mail.

Persoonlijk leiderschap bereiken op inspirerende wijze

Bij persoonlijk meesterschap (volledige controle over jouw gedrag en communicatie) werk je aan je eigen toekomst. Het ontwikkelen van je vaardigheden is een leerweg, en een facilitator van Of Korse helpt jou graag met deze ontwikkeling. Dit doen wij op een inspirerende en boeiende manier, waarbij veel energie, humor, maar ook directe en praktische feedback centraal staan. De spreker die de training verzorgt, inspireert jou om zo het maximale resultaat in jouw specifieke case te bereiken. Deze benadering heeft effect!

Inhoud van een trainingsbijeenkomst

Alle seminars of trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en zijn daarmee functie, rol en branche overstijgend. Het gaat namelijk om vaardigheden die je persoonlijkheid ontwikkelen. Die vaardigheden zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen:

  1. Richting (Resultaat)
  2. Daadkracht
  3. Samenwerking

Elk van deze drie hoofdgroepen bestaat uit verschillende vaardigheden die stuk voor stuk te trainen zijn en de ontwikkelingen op dat gebied versterken. Iedere persoon die meester is over zijn of haar richting, daadkracht en samenwerkingsmogelijkheden is in staat het beste uit zichzelf te halen.
Op onze website wordt overzichtelijk aangegeven op welke persoonlijke eigenschappen er getraind kan worden. Door te klikken op een eigenschap die je wilt ontwikkelen ontdek je welke training daar goed bij aansluit.

Sfeer, plezier en interactie zijn een belangrijk onderdeel op de bijeenkomsten. Of Korse weet als geen ander hoe leuk het is om een dag met de ontwikkeling van jezelf bezig te zijn.

Niet lullen maar poetsen

‘Niet lullen, maar poetsen’ is de manier om iets te bereiken en jezelf in actie te zetten zonder in problemen te denken. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor je leven en de resultaten die je bereikt. Deze slogan staat ook voor de mentaliteit en de houding van de sprekers van Of Korse. Een inspirerende spreker zegt waar het op staat, is concreet, kernachtig en doet dit altijd met het doel om de deelnemers het beste in zichzelf naar boven te laten halen. Deze aanpak werkt plezierig en doeltreffend. Vele deelnemers zijn al door ons geïnspireerd geraakt en werken nu dagelijks bewust aan hun persoonlijke ontwikkeling. Wil jij ook zelfbewuster in actie komen en succesvoller opereren? Kies ervoor om op een inspirerende manier het beste in jezelf naar boven halen. Wij garanderen je nieuwe inzichten en effectieve tools voor persoonlijke groei, iedere dag en 365 dagen per jaar.