COMMUNICATIE- VAARDIGHEDEN

COMMUNICATIE- VAARDIGHEDEN op de agenda

GELIJK HEBBEN IS HET PROBLEEM NIET, GELIJK KRIJGEN IS DE KUNST!

In welke branche, organisatie of functie je ook actief bent, communicatie is er een belangrijk onderdeel van. De hele dag door. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Goede communicatie bepaalt voor een groot gedeelte ons succes. Want met goede communicatie oogst je waardering. Inspireer je anderen én haal je het beste in jezelf en de ander naar boven. Dus hoe beter je in staat bent om je communicatie effectief en duidelijk in te zetten, hoe beter je resultaten zullen zijn.

RESULTAAT

In deze interactieve training leer je waar de grootste valkuilen van communicatie zitten. Hoe je deze kunt voorkomen én op welke manier je begrip, enthousiasme en waardering oogst. Je krijgt handvatten om anderen beter te begrijpen, om te inspireren en om verantwoordelijkheid te geven. Zodat je in staat bent anderen boven zichzelf uit te laten stijgen met als resultaat dat jij boven jezelf uitstijgt.

DOELGROEP

De training is bedoeld voor professionals die hun communicatie in de kern willen verbeteren. Die begrijpen dat ze voor het bereiken van hun eigen doelen altijd de hulp van anderen nodig hebben. Hoe beter je in staat bent om anderen te helpen met het bereiken van hun doelen, hoe meer mensen enthousiast raken om jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.