LEF EN LEIDERSCHAP

LEF EN LEIDERSCHAP op de agenda

Lef is één van de belangrijkste factoren van groei en ontwikkeling. Lef heb je nodig om in het diepe te springen. Om je op onbekend terrein te wagen. Daar te zijn waar nieuwe kansen en mogelijkheden liggen. En dat betekent dat je het risico accepteert om op je bek te gaan. Want de uitkomst is vooraf onbekend. Daarom vraagt het lef. En ja, waarom zou je dat doen?

Of Korse gelooft dat lef een noodzakelijk ingrediënt is voor een leven vol passie, plezier en persoonlijke ontwikkeling. Lef stelt je in staat doelen te bereiken die je stoutste dromen overtreffen. Het doet je beseffen dat je leeft. Het maakt je sterker. Het zorgt ervoor dat je uit jouw leven haalt wat er in zit.

RESULTAAT

Je geniet meer van het leven en haalt er uit wat er in zit. Je hebt meer lef, energie en zelfkennis, je bent trotser, gelukkiger en daadkrachtiger. Je laat je minder beperken door belemmerende gedachten, angsten en/of de meningen van anderen. Met andere woorden, je geniet nog meer van het leven. Je ervaart de euforie, je voelt de energie en je opent de deur naar een leven vol lef, passie en plezier!

DOELGROEP

De training is bedoeld voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Die beseffen dat ze zelf aan het roer staan en getraind en begeleid willen worden in het tonen van lef. De deelnemers zijn bereid angsten onder ogen te zien, bestaande patronen te doorbreken en van de gebaande paden af te gaan met als doel de volledige potentie te benutten.