LEIDERSCHAP EN INVLOED

LEIDERSCHAP EN INVLOED op de agenda

De resultaten bereiken die je wilt bereiken, begint met het ontwikkelen en uitoefenen van invloed. Invloed geeft sturing aan je leven. Het zorgt voor zekerheid en vertrouwen. Door het ontwikkelen van je invloed bouw je aan één van de basiselementen voor succes in je carrière en in je leven. Want het leven overkomt je niet; jij staat aan het roer en jij bepaalt de koers.

RESULTAAT

Je laat je niet meer leiden door gebeurtenissen, maar neemt zelf het heft in eigen hand. Door jezelf te veranderen verander je je omgeving. Je weet hoe je jouw invloed vergroot. Na afloop van deze training krijg je steeds meer grip op de resultaten die jij wilt bereiken. Jij staat aan het roer en laat je niet (af)leiden door veranderingen uit de omgeving. Jij bepaalt!

DOELGROEP

Deze training ontwikkelt je persoonlijkheid op zo’n manier dat het je in staat stelt blijvend je invloed te vergroten. Zodat je die resultaten kunt bereiken die jij voor ogen hebt. Geschikt voor mensen die zelf willen bepalen waar ze naar toe gaan en bereid zijn de oplossing bij zichzelf te zoeken.